Abonneren  Inloggen

Samen sterker: Verander je visie op software

12 mei 2022

Als grafische industrie moeten we in de toekomst op een fundamenteel andere manier naar communicatie gaan kijken. We maken niet alleen drukwerk! We creëren waarde, maken processen efficiënter en verlagen kosten voor onze klanten. Het is tijd om een ander verhaal te vertellen, vindt Ramon van Wingerden, CEO van Prindustry.

Hij stelt dat we in sneltreinvaart naar een combinatie van offline en online communicatie gaan. Om de meeste waarde toe te voegen moeten grafisch ondernemers en softwareontwikkelaars samenwerken in een open partnerschap. Want met een communicatieplatform kun je de eindklant pas echt ontzorgen in zijn hele communicatieproces. De grafisch ondernemer is de specialist als het gaat om de productie en kennis van communicatiematerialen. De softwareontwikkelaar levert de portal voor een efficiënt bestelproces. Zo kunnen alle communicatiemogelijkheden voor de klant verenigd worden in één bestel- en opmaakplatform.

Vakdag

Tijdens de Vakdag Print & Sign gaat Wingerden hier verder op in. Wil je zijn sessie bijwonen? Registreer je dan gratis voor hét netwerkevent voor de grafische industrie. Kom 24 mei naar het NBC te Nieuwegein.

Registreren