Abonneren  Inloggen

Boost je grafische business

9 mei 2022

Nettl heeft het klantdenken opnieuw uitgevonden. Een creatieve relatie start tegenwoordig met een website. Wanneer je die kennis in huis hebt ben je opnieuw die one-stop-shop voor de klant die alles kan regelen. Sign, web, beurs en print!

Nettl is een systeem voor grafische professionals. En is het grootse netwerk van lokale drukkers, web bureaus, grafisch ontwerpers/studio’s en signbedrijven ter wereld. Het is een partnership dat groei van de partners moet stimuleren door samenwerking in een netwerk. Symboliek: de Nettl (brandnetel) zorgt voor een beschermend klimaat waarin anderen tot groei en bloei kunnen komen.

Het systeem vereenvoudigt het ontwerpen en lanceren van websites, SEO projectoplevering, web 2 print en drukwerkbeheer. Het verbindt je met klanten. Online betalingen. Uploads van bestanden en selecteren van stockmateriaal. Online goedkeuring van proefdrukken en downloaden van facturen.

Nettl Academy

Verder biedt Nettl opleiding, support en marketing aan hun partners. Nettl Academy verzorgt online trainingen in groepsverband en één-op-één sessies. Leer websites bouwen en verkopen (sales), SEO-campagnes lanceren, printprojecten beheren en je bestaande team bijscholen (studiomanagement).

Krijg toegang tot Geeks om te helpen met de technische aspecten van een project, deskundigen op het gebied van bedrijfsontwikkeling om je te helpen groeien, SEO goeroes om je te helpen bij je campagnes en technische ondersteuning bij drukwerk, allemaal binnen het systeem.

Nettl maakt en verstuurt zelfs marketing voor haar partners, zodat ze dat zelf niet hoeven te doen. Online en offline. Eshots en brochures. In-store, direct mail, social media campagnes en elementen voor beurzen.

Bezoek Nettl tijdens de Vakdag

Maak van je grafisch bedrijf de go-to-place voor web, print, SEO en SEA diensten. Laat je tijdens de Vakdag Print & Sign op de Nettl stand (E49) inspireren door de gebruikers van het systeem!

Registreren voor de Vakdag