Abonneren  Inloggen

Prindustry: Software partnership voor de beste klantoplossing

5 mei 2022

Samen sterker! De eindklant volledig ontzorgen door een samenwerking tussen een grafisch ondernemer en softwareontwikkelaar voor één digitaal bestel- en creatieplatform. Als creatieve industrie moet je op een fundamenteel andere manier naar communicatie kijken. Dat stelt softwareontwikkelaar Prindustry.

Ramon van Wingerden

Waarde

CEO Ramon van Wingerden: ‘Je maakt als grafisch ondernemer niet alleen drukwerk. Je creëert waarde, maakt processen efficiënter en verlaagt de kosten voor je klanten. Het is tijd om een ander verhaal te vertellen. Om de meeste waarde toe te voegen moeten grafisch ondernemers en softwareontwikkelaars samenwerken in een open partnerschap. Want met een communicatieplatform kun je de eindklant pas echt ontzorgen in zijn hele communicatieproces. De grafisch ondernemer is de specialist als het gaat om de productie en kennis van communicatiematerialen. De softwareontwikkelaar levert de portal voor een efficiënt bestelproces.’

Op 24 mei kun je tijdens de Vakdag een bezoek brengen aan Prindustry op stand E17 en je laten informeren over software partnerships tijdens de presentatie van Ramon om 17.00 uur.

Registreren voor de Vakdag

Over Prindustry

Prindustry is een softwareontwikkelaar met een specialisatie in het bouwen van volledig geautomatiseerde SaaS oplossingen voor communicatieportals. Elke portal is een uitgebreid inkoop- en bestelplatform dat in eigen huis ontwikkeld wordt. Het platform heeft een gestroomlijnde workflow voor bestellingen, offertes, facturatie, boekhouding, voorraad, betalingssystemen of online editing. Prindustry is een onafhankelijke softwarepartner die diverse systemen verbindt aan de webportals.

Nu al meer info?

Op 10 mei geeft Prindustry een webinar over partnerships én je kunt ook dit whitepaper voor grafisch ondernemers downloaden ter inspiratie!