Abonneren  Inloggen

Hoe kom ik nu aan personeel?

28 april 2022

De tijden dat je nieuw personeel aantrekt met een eenvoudige vacature advertentie zijn voorbij, volgens Aldert van Buuren, mede-eigenaar van Branding Friends. Om een interessante werkgever te zijn is het noodzakelijk om structureel te werken aan een juist imago. Ofwel, laten zien dat je er als merk bent, waar je voor staat en dat je er toe doet. Met als resultaat: daar wil ik bij horen en ook werken!

Papier en karton

Tijdens de Vakdag Print & Sign neemt Van Buuren je mee in een case uit de papier- en kartonindustrie. Over de inzet van een slimme combinatie van online advertentiecampagnes, influencer marketing en de organische inzet van social kanalen om met name operators en technici te werven. Altijd met als doel de papierbranche neer te zetten als een eigentijdse, interessante en vooral uitdagende sector voor de huidige en nieuwe generatie medewerkers!

Jan Pille

Om extra licht op deze case te werpen zal Jan Pille, manager Human Talent bij VNP (de Koninklijke vereniging van Nederlandse papier- en kartonfabrieken), uitleggen waarom zij een campagne hebben ingericht.

Registreren

Registreer je nu voor de Vakdag en bemachtig een plekje tijdens sessie ‘Hoe kom ik nu aan personeel?’. Registreren is gratis en inclusief hapjes, drankjes en diner gedurende de dag.

Registreren