Abonneren  Inloggen

Nieuwe CEO bij Ricoh Europe

11 april 2022

Ricoh Europe heeft de benoeming aangekondigd van Nicola Downing als nieuwe CEO. Downing zal verantwoordelijk zijn voor de algehele prestaties en strategische richting van het bedrijf en dochterondernemingen. Ze volgt David Mills op, die de rol sinds 2014 bekleedde.

Nicola Downing

Downing trad in 2005 in dienst bij Ricoh Europe. Meest recentelijk bekleedde ze de rol van COO. Alle dochterondernemingen van Ricoh in Europa, het Midden-Oosten en Afrika, evenals verkoop en logistiek, rapporteerden aan haar. Daarvoor was ze de CFO van het bedrijf.

Downing: ‘Ricoh Europe is een toonaangevend bedrijf op het gebied van digitale diensten. Ik ben enorm trots om de volgende spannende fase van onze reis te leiden. De collectieve toewijding en het talent van onze mensen is wat ons onderscheidt. Ik kijk ernaar uit om dit verder te demonstreren terwijl we veranderingen op het werk blijven leiden en onze klanten ondersteunen bij het stimuleren van hun capaciteiten, digitale ambities en groei.’

David Mills

Mills, die in 2008 toetrad tot de Ricoh Group, blijft bij Ricoh Europe als voorzitter. Hij zal zich richten op het verder versterken van de digitale dienstencapaciteiten van Ricoh Europe en met zijn ervaring het managementteam van Ricoh Europe begeleiden en adviseren.