Abonneren  Inloggen

€ 10 miljoen financiering voor CHILI publish

1 april 2022

CHILI publish, actief op het gebied van Creative Automation-software, kondigt aan dat het € 10 miljoen heeft opgehaald in een investeringssronde onder leiding van Connected Capital met deelname van bestaande investeerders Group MC, Pamica en PMV.

De nieuwe financiering zal worden gebruikt om de ontwikkeling van oplossingen en gemeenschappen te versnellen, nieuw talent aan te trekken en de go-to-market en verkoopactiviteiten van het bedrijf in de Verenigde Staten en Europa te stimuleren.

CHILI publisher

CHILI publisher is een cloudgebaseerd Creative Automation-platform waarmee merken en bureaus visuele inhoud kunnen maken, bewerken en delen via beveiligde grafische sjablonen, ie kunnen worden gebruikt door interne teams en bureaupartners. Grote en kleine agentschappen en Fortune 500-merken als Carrefour, Coca-Cola en Mars in verschillende sectoren zijn afhankelijk van de CHILI-uitgever om geautomatiseerde personalisatie op grote schaal te stroomlijnen.

Juiste content op juiste kanaal

‘Consumenten zoeken steeds vaker naar aantrekkelijke visuele content op verschillende contactmomenten, online, op social media en in winkels. Merken en bureaus hebben moeite om de juiste mensen met de juiste content op het juiste kanaal te bereiken, omdat hun aanpassingsproces maar al te vaak tijd kost, foutgevoelig is en niet datagestuurd’, zegt Kevin Goeminne, CEO van CHILI publish.

Vereenvoudigd en geautomatiseerd

‘CHILI publisher laat merken en bureaus on-brand grafische productie op grote schaal vereenvoudigen en automatiseren, waardoor ze tijd en geld besparen bij de end-to-end productie van die content voor zowel online als offline kanalen. Deze investering stelt ons in staat om onze oplossing, ons team en onze community te laten groeien, zodat elke professional in elke markt professionele, on-brand visuals kan creëren en hergebruiken.’

Slimme sjablonen

Creatieve automatisering maakt gebruik van technologie om ontwerpaanpassingen efficiënt en betaalbaar te schalen met behulp van slimme sjablonen. Met slimme sjablonen in CHILI publisher kunnen grafische professionals, merken en bureaus:

  • Originele creatieve ontwerpen verbinden met ingebouwde kanaalvereisten en geïntegreerde informatie over consumenten- of productgegevens.
  • Snel on-brand content produceren
  • Kant-en-klare afbeeldingen voor grootschalige, datagestuurde, multichannel-campagnes leveren.

Bron: CHILI publish