Abonneren  Inloggen

Ondernemen en racen

31 maart 2022

Tijdens de Vakdag Print & Sign zal Tom Coronel een van de drie keynote sprekers zijn. Kom op 24 mei ook naar het NBC te Nieuwegein en maak het mee!

Webshops

Naast het racen en winnen runt Tom Coronel een aantal zeer succesvolle webshops. Zijn onderneming groeide in de afgelopen 10 jaar uit naar een bedrijf van formaat met omzetten van meer dan 48 miljoen per jaar. Wat begon op de gebruikelijke zolderkamer is nu een onderneming met ruim 50 medewerkers en marktleider in zijn branche.

Dakar

Vele kennen hem ook van de Dakarraces en tv-reclames met zijn broer Tim. Voor een beeld van deze racer: via kampioenschappen in Nederland en Duitsland (waar hij onder andere tegen Michael Schumacher en Jos Verstappen reed) kwam Tom Coronel in Azië terecht en leefde hij vijf jaar in Japan. Hier won Coronel het Japanse Formule 3 kampioenschap, alsmede het Formula Nippon Kampioenschap en de International Masters of Formula 3. Deze keynote is er een vol enthousiasme en humor over ondernemerschap, nieuwe media, innovaties in de sport en samenwerking in teams.

Vakdag Print & Sign 2022

De inschrijving van de Vakdag opent in april. Wil je als eerste weten wanneer je je kunt aanmelden voor de leukste dinsdag van het jaar? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Zo ben je ook als eerste op de hoogte van het volledige programma.

Inschrijven voor de nieuwsbrief