Abonneren  Inloggen

Caren Wassink Commercieel Directeur bij WPG Uitgevers

30 maart 2022

Vanaf 1 april 2022 start Caren Wassink als Commercieel Directeur bij WPG Uitgevers. Zij zal commercieel verantwoordelijk zijn voor de merken de Bezige Bij, A.W. Bruna, Uitgeverij Zwijsen, WPG Media en Kindermedia.

Waardevolle samenwerkingen

Wassink was eerder werkzaam bij onder andere Endemol, SBS, Sanoma en Talpa. Over haar start bij WPG Uitgevers zegt ze: ‘Ik zie ernaar uit om samen met de gedreven teams van WPG Uitgevers de mooie merken te innoveren én waardevolle samenwerkingen te creëren met externe partners.’

Blij

‘Wij zijn ontzettend blij met de komst van Caren naar WPG Uitgevers. Talent aan ons binden en natuurlijk behouden zorgt voor groei en continuïteit van dit mooie bedrijf en al haar merken’, aldus Algemeen Directeur René Witzel.

Over WPG Uitgevers

WPG Uitgevers is een onafhankelijke groep mediamerken met de gezamenlijke missie om bij te dragen aan een goed geïnformeerde en vooruitstrevende maatschappij. Het omvat de vertellers en verhalen van de Bezige Bij en A.W. Bruna, de educatieve producten van Uitgeverij Zwijsen, de opinie-en mindstylemerken van WPG Media en de boeken en karakters van WPG Kindermedia.

Bron: WPG Uitgevers