Abonneren  Inloggen

Samenwerking tussen Spandex en Canon

14 maart 2022

Spandex Nederland en Canon Nederland NV zijn een samenwerking aangegaan, met als resultaat de opname van de UVgel-printtechnologie en Arizona flatbed printer in het assortiment van Spandex. Een mooie aanvulling in het assortiment van Spandex.

Dit is een advertorial van Spandex.

Spandex introduceert op de Sign&Print Expo in Gorinchem de Canon Colorado printer serie 1630 en 1650. De Colorado-serie is ontwikkeld om te printen zonder toezicht en om moeiteloos te schakelen tussen opdrachten. Wat je mag verwachten? Consistente en uitstekende kleurkwaliteit met nauwkeurige scherpe dots, een breder kleurenspectrum, sterke verzadiging voor donkere kleuren en levensechte huidtinten.

Bezoek de stand J141 tijdens de Sign&Print Expo op 22 – 23 – 24 maart in Gorinchem en laat je informeren over de mogelijkheden van print.

Canon Colorado 1630

Een printsnelheid van 111 m2/u. Volledig modulair. Printresolutie 1800 dpi. En UVgel bekroonde printtechnologie.

Voeg de unieke, bewezen voordelen van UVgel-printtechnologie toe aan je roll-to-roll aanbod met de modulaire Colorado 1630. Een slimme keuze voor providers die meer flexibiliteit willen. De unieke UVgel-printtechnologie combineert uitstekende kwaliteit, hoge productiviteit en ongekende veelzijdigheid met lage kosten in één printer. Ongeëvenaarde productiviteit dankzij de zeer hoge printsnelheid en korte droogtijd. Dankzij deze korte droogtijd kunnen prints direct worden verwerkt.

Canon Colorado 1650

Een printsnelheid tot wel 159 m2/uur. Printresolutie van 1.800 dpi. 2 mediarollen automatische invoer en wisselen van de rollen. En 1625 mm maximale rolbreedte.

FLXfinish maakt het mogelijk om te printen met glanzende of luxueuze matte afwerking, ongeacht de gebruikte media. Produceer professioneel behang, stickers of luxe front- en backlits die in het oog springen.

Met de Canon Colorado 1650 produceer je duurzame prints van goede kwaliteit op allerlei media, waaronder zelfklevend vinyl, polyester textiel, warmtegevoelige materialen en normaal papier. De flexibele en rekbaardere samenstelling van de UVgel inkten zorgen voor stabiliteit van de prints, ook wanneer de prints gevouwen, gebogen en uitgerekt zijn.

Spandex

Spandex werkt met hoogstaande merken in de sign- en graphics industrie en bedient wereldwijd duizenden signmakers. Meer weten? Kijk dan eens op www.shop.spandex.com. Bellen voor advies kan ook: 0318-530111).