Abonneren  Inloggen

Lijmoplossingen voor e-commerce verpakkingen

23 februari 2022

Op de CCE International (15-17 maart 2022 in München) presenteert Baumer hhs nieuwe lijmsystemen die zijn ontwikkeld voor het e-commerce-segment. Er worden oplossingen gepresenteerd die voldoen aan vrijwel alle eisen van de markt voor het aanbrengen van drukgevoelige lijm op e-commerce verpakkingen.

Lijmoplossingen voor e-commerce toepassingen

‘Baumer hhs is een van de specialisten als het gaat om het ontwikkelen van hoogwaardige lijmoplossingen voor e-commerce toepassingen. We nodigen bezoekers van CCE International 2022 van harte uit om met onze experts te praten. We zijn verheugd om te laten zien hoe de efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid van het lijmproces bij de productie van e-commerce verpakkingen geoptimaliseerd kan worden met behulp van de nieuwste apparatuur van ons bedrijf’, zegt Thomas Walther, hoofd Business Development bij Baumer hhs.

Je vindt Baumer hhs op stand 2440, hal 4a

Lijmoplossingen

Op de stand zal het bedrijf onder meer uitleg geven over verschillende nieuwe oplossingen. Waaronder een nieuwe 100 kg zware Xmelt-smelter ontworpen om een ​​energiezuinig smelten van de (drukgevoelige) lijmen te garanderen. Ook is de vloeistofmechanica van het mondstuk op de aanbrengkop van Baumer hhs opnieuw ontworpen om een ​​homogene lijmtoepassing van begin tot eind te ondersteunen.

HP 500 SB

Daarnaast heeft het bedrijf de HP 500 SB ontwikkeld, een nieuwe coatingaanbrengkop voor aanbrenggewichten tot 150 g/m2. ‘SB staat voor “snuff back” en betekent dat de spuitmond tegen de richting van de lijmstroom in sluit, waardoor er een onderdruk ontstaat. Dit heeft op zijn beurt het effect dat de lijmstroom snel en netjes wordt afgesneden, waardoor er geen resten van de spuitmond achterblijven’, zegt Walther.