Abonneren  Inloggen

Sappi beantwoordt vragen over duurzaamheid

17 februari 2022

Met de groeiende vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen staan merkeigenaren voor grote uitdagingen. Hoe maken zij de overstap naar flexibele verpakkingen die recyclebaar zijn? Waar moet rekening mee worden gehouden? Hoe kan de kwestie van recycling worden bevorderd? En waarom moet Europa nog een inhaalslag maken op thema's als 'definiëren van recycleerbaarheid' en 'testmethoden'?

Vraagstukken

Flexibele verpakkingen, recycleerbaarheid en duurzaamheid – dat zijn de belangrijkste vraagstukken waar niet alleen Sappi, maar ook veel merkeigenaren zich momenteel mee bezig houden. Wat is er nodig om de overstap naar duurzame verpakkingen te laten slagen? En hoe werkt dit herstructureringsproces eigenlijk?

Blue Couch Series

Julian Thielen, Head of the “Made for Recycling” service bij Interseroh Plus, Kerstin Dietze, Key Account Manager Paper and Packaging Solutions bij Sappi, en Gustavo Duarte, Manager Competence Center Packaging Solutions bij Sappi, gaan hierover uitgebreid op in tijdens de komende aflevering van de Blue Couch Series. De uitzending is op 22 februari.