Abonneren  Inloggen

HAPTIC, een reeks veredelingsopties

8 februari 2022

Grafotronic heeft drie nieuwe high-end veredelingsmodules ontwikkeld. Eén high-speed flatbed-zeefdrukmodule en twee verschillende high-nauwkeurige en high-speed hot stamping- en embossing-modules.

Alle modules zijn ontworpen met focus op nauwkeurigheid, kwaliteit, efficiëntie en automatisering. De modules kunnen ter plaatse achteraf worden ingebouwd.

HAPTIC-serie

De nieuwe HAPTIC-serie van Grafotronic biedt de mogelijkheid om labels te produceren, gebruikmakend van geavanceerde hot stamping- en zeefdruktechnologie. De HAPTIC-serie - levert speciale afwerkingen, waaronder metaalfolie, reliëfdruk, hologramtoepassing, spotvernis, tactiele effecten en texturen. Geschikt voor enkele folie- en complexe multi-folieontwerpen.

De HAPTIC-serie is ontworpen om een ​​uniek voordeel te bieden bij de productie van etiketten voor wijn, sterke drank en sterke drank, voedingsmiddelen en dranken, cosmetica, chemische, farmaceutische en technische sectoren.

De Grafotronic flatbed-zeefdrukeenheid omvat onder meer een op afstand bestuurbare servo-aangedreven printgroep en een traploos lage temperatuur UV-uithardingssysteem, ontworpen om elk aspect van de veredeling te ondersteunen.

Uniek maken

‘De wereld van veredelde labels bestaat uit creativiteit, artistieke prestaties en passie. Onze voortdurende innovatie, professionaliteit en onze toewijding bij het vinden van nieuwe oplossingen om aan alle eisen te voldoen, helpen onze klanten om elk product uniek te maken.’ Dat zegt Luca Goldoni, Global Product and Key Account Manager, Grafotronic embellishment solutions.

Bron: Grafotronic