Abonneren  Inloggen

Wifac voegt Epple-inkten toe aan portfolio

21 januari 2022

Wifac Holding BV biedt nu ook Epple inkten aan voor commercieel vellen- en verpakkingsdrukwerk. Wifac zal haar inkt- mengstation in de magazijn- en productiefaciliteit in Mijdrecht (NL) uitbreiden met een Low Migration inktmengstation.

Versterking team

In verband met deze toevoeging aan haar portfolio wordt het Wifac Team met twee nieuwe krachten versterkt. Vanaf 19 januari 2022 verwelkomt het bedrijf Marc van der Heiden (sales manager pre-press & supplies) en Mario Vanderweyer (senior application manager benelux).

Over Wifac

Wifac Holding BV biedt commerciële – , etiketten- en verpakkingsdrukkerijen een volledig portfolio, variërend van pre-publishing oplossingen, pre-press systemen en -benodigdheden, vellen-, flexo- en digitale drukpersen tot pressroom benodigdheden en bind- en afwerkingsapparatuur en -benodigdheden. Colormanagement, inkt mengen, het confectioneren van rubber- en lakdoeken en het mengen van chemie voor de rotatiemarkt zijn enkele voorbeelden van de toegevoegde waarde die Wifac biedt.