Abonneren  Inloggen

’Experience Print in Motion’

21 januari 2022

Fespa heeft de promotiecampagne ‘Experience Print in Motion’ gelanceerd voor de evenementen Global Print Expo 2022 en European Sign Expo 2022, die later dit jaar in Berlijn zullen plaatsvinden.

‘Gespecialiseerde printbedrijven zijn weer up-and-running en maken plannen voor de toekomst. Fespa Global Print Expo 2022 zal hen een nieuw momentum geven en hen ondersteunen bij investeringsbeslissingen en het ontwikkelen van ideeën op een kritiek moment in het aanhoudende herstel van de sector’, aldus Michael Ryan, hoofd van Fespa Global Print Expo.

31 mei tot 3 juni

De show van dit jaar vindt plaats van 31 mei tot 3 juni 2022 in Messe Berlin. Volgens de organisatoren maken de faciliteiten en reisverbindingen de locatie tot een populaire bestemming onder exposanten en bezoekers.

Acht zalen

Het evenement in 2022, dat acht zalen beslaat, zal een platform bieden voor technologische innovatie op het gebied van digitaal grootformaat-, scherm- en textielprinten. Tot dusver zijn meer dan 250 leveranciers bevestigd, waaronder Brother, Canon, Durst, Fujifilm, HP, Kornit, Mimaki en M&R. Alle informatie rondom het event is op de website van Global Print Expo te vinden. Bezoekersregistratie opent 1 maart 2022.