Abonneren  Inloggen

Budelse investeert

18 januari 2022

Bij de Budelse Packaging & Print in Budel is deze week een nieuwe vouwplakmachine geïnstalleerd.

Heidelberg Diana Smart 80

Het gaat om een Heidelberg Diana Smart 80 vouwdozen plakmachine. Met deze investering breidt de onderneming de vouw-plakcapaciteit en - mogelijkheden uit. Bovendien heeft deze machine de mogelijkheid om op twee panelen tegelijkertijd braille aan te brengen.

Healthcare verpakkingen in kleine oplages

De Budelse heeft de organisatie ingericht op het produceren van healthcare-verpakkingen en kiest er daarbij voor om in te spelen op de behoefte aan ‘high volume, short run’- producties. In PRINTmatters verscheen onlangs een uitgebreid interview met directeur Hans Geurtjens en Harry Mennen, sales en inkoop. ‘We geloven in kleine oplages, niet in grote voorraden die ergens in het magazijn staan te verpieteren.’

Directeur Hans Geurtjens (l) en Harry Mennen, sales en inkoop bij verpakkingsdrukker De Budelse in Budel.