Abonneren  Inloggen

Zelf kaasetiketten online bestellen

7 januari 2022

Eshuis B.V. heeft een nieuw product aan haar webshop toegevoegd: zijdevloei kaasetiketten. Hiermee geeft Eshuis haar klanten nu ook de mogelijkheid om etiketten zelf te bestellen via de webshop op elk gewenst moment.

Webshop

Het bedrijf lanceerde de webshop in 2019 en bleek al snel een gewilde oplossing die voorziet in de behoeften van kleine tot grote bedrijven. In een artikel van PRINTmatters liet ceo Peter Overbeek al blijken hoe positief hij over de webshop is: ‘Ik verwacht dat over een jaar of 4 de helft van onze omzet aan verpakkingsdrukwerk via webshops binnenkomt.’ De keuze om de webshop uit te breiden lijkt daarom een logische.

Extra mogelijkheid

Hoewel kaasetiketten een nieuw producttype is in de webshop, staat Eshuis al jaren bekend als partner voor kaasetiketten, voor kleine en grote oplagen. De webshop optie biedt extra mogelijkheden voor de kleinere zuivelbedrijven die nog echt volgens de ambacht werken.

Binnen een paar klikken

Dankzij het slimme online bestelsysteem is een kaasetiket al besteld binnen een paar klikken. Ideaal voor kleine oplagen en de klant die geen tijd wil verliezen. Bestellingen zijn binnen vijf werkdagen geleverd.

Bron: Eshuis