Abonneren  Inloggen

Diversiteit, inclusiviteit en groei

3 januari 2022

Yuwong Chou, commercieel directeur, mede-eigenaar van ADC Nederland en winnaar van de Global People Entrepreneur Award, stelt graag doelen. ADC Nederland BV maakte al een knappe reis door. Van een copyshop uitgegroeid tot een grafische onderneming met 5 vestigingen in Nederland, 1 in Duitsland en 1 in Ierland, waar in totaal 125 mensen werken.

Over haar personeel heeft Chou een duidelijke visie: ‘Ik ga uit van talent, drive en passie. We hebben een bootvluchteling uit Vietnam een kans gegeven. Hij stuurt nu een hele afdeling aan. Als bedrijf heb je een maatschappelijke verantwoordelijkheid, vandaar dat we mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een kans geven en ook ouderen, die toch nog graag willen werken, een plek gunnen. Onze oudste medewerker is 84.’

Uitgebreid interview in ons vakblad

In de eerste PRINTmatters-editie van 2022 lees je een uitgebreid interview over de ontwikkeling van ADC Nederland en aankomende investeringen. Geïnteresseerd? Neem dan een proefabonnement op ons vakblad. Drie nummers boordevol diepte interviews en grafische informatie voor maar € 15,-

Neem een proefabonnement