Abonneren  Inloggen

Xerox Best of the Best Awards

3 december 2021

Met de Xerox Best of the Best Awards for Print bood het bedrijf hun klanten de kans om hun meest verbluffende Beyond CMYK-creaties in te dienen. Meer dan 60 creaties werden ingediend vanuit de hele wereld. Er werden 8 winnaars en 10 eervolle vermeldingen geselecteerd, waaronder een voor het Nederlandse Jubels uit Amsterdam.

Beyond CMYK

Beyond CMYK verwijst naar het gebruik van extra kleuren als onderdeel van het digitale kleurenafdrukproces. Het hele Xerox-assortiment omvat (maar is niet beperkt tot) wit, goud, zilver, transparant, fluorescerend CMY, gamma-uitbreidingen waaronder oranje, groen, blauw en speciale laagglanzende transparante toners en droge inkt. Ze kunnen worden toegevoegd als steunkleuren of worden gemengd met de andere kleuren voor dramatische effecten. Dat betekent dat u uw creatieve keuzes nu tot ver buiten CMYK kunt uitbreiden.

Bekijk hier de winnaars en eervolle vermeldingen