Abonneren  Inloggen

Goud voor flexodrukwerk van Oerlemans Plastics

15 november 2021

Woensdagavond 10 november presenteerde de jubilerende brancheorganisatie EFTA Benelux haar vijfde uitreiking van de EFTA Benelux Awards. Tijdens dit evenement worden kwalitatieve producties uit de flexografische industrie getoetst.

Beste overall drukresultaat

De beste inzendingen qua drukwerk ontvingen waardering met Gouden, Zilveren, Bronzen Awards en Eervolle vermeldingen. Oerlemans Plastics uit Giessen had het beste overall drukresultaat (Best of Show) ingebracht met bedrukte diepvriesfolie van een bekend Zweeds meubelwarenhuis.

“Daar word je stil van”

Directeur Johan Kranenbroek van Oerlemans Plastics is verrast én trots: “In deze branche hebben we te maken met 140 inzendingen. Om dan na de finale huiswaarts te keren met de hoofdprijs…daar word je stil van! Veel flexodrukbedrijven hebben een afgewogen drukwerkselectie gemaakt van modellen om mee te dingen naar de felbegeerde Awards. Het resultaat is geweldig voor onze vakmensen.”

Binnenkort in PRINTmatters

Naar aanleiding van de EFTA Benelux Awards heeft PRINTmatters een uitgebreid artikel geschreven over de innovaties op het gebied van flexodruk. Dit artikel is binnenkort te lezen in ons vakblad PRINTmatters. Wil je dit lezen? Neem dan een proefabonnement!

Neem een proefabonnement

Bron: Oerlemans Packaging