Abonneren  Inloggen

HappyPrinting start HappyPackaging in Japan

5 november 2021

HappyPrinting, het wereldwijde online printplatform uit Nederland, kondigt een samenwerking met Kido Packaging Corporation aan voor de lancering van HappyPackaging in Japan.

Kido Packaging Corporation

Kido Packaging Corporation is een Japans productiebedrijf voor flexibele verpakkingen met het hoofdkantoor in Osaka. Kido Packaging Corporation beschikt over de nieuwste digitale printapparatuur. Daarom biedt HappyPackaging nu de mogelijkheid om kleine productieruns uit te voeren met korte doorlooptijden.

Seiji Kido, CEO van Kido Packaging Corporation: “We zijn verheugd om HappyPackaging in Japan te lanceren en partner te worden van het wereldwijde HappyPrinting-netwerk. We kijken ernaar uit om het beste online flexibele verpakkingsplatform in Japan te creëren en onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Sven Rusticus, CEO van HappyPrinting: “Het is een eer om met het team van Kido Packaging Corporation samen te werken om zo'n innovatief flexibel bestelplatform voor verpakkingen te ontwikkelen met geweldige online prepress- en 3D-visualisatietechnologie!”

3D-visualisatie

Klanten van HappyPackaging kunnen hun flexibele verpakkingsproducten bestellen via de website www.happypackaging.jp door hun artwork te uploaden in de speciaal ontworpen online prepress- en visualisatietool.

Jean-Pierrre Meijer, CTO van HappyPrinting: “Op deze manier krijgen onze klanten de kans om hun artwork in 3D te ervaren, wat een unieke online ervaring creëert, hogere conversiepercentages en een snellere en kwalitatief betere productie.”

Bekijk een voorbeeld van de 3D visualisatie

Bron: HappyPrinting