Abonneren  Inloggen

De Bink in Leiden en Opmeer in Den Haag krijgen één eigenaar

3 november 2021

Al meer dan 25 jaar werken de zelfstandige grafimediabedrijven De Bink en Opmeer samen onder de naam OBT voor aanbestedingen. Dit is uniek in de grafimedia branche. Door de jarenlange samenwerking zijn beide bedrijven qua werkzaamheden en processen op elkaar afgestemd.

Tony Opmeer en Boy Opmeer op de achtergrond. Mark Piket en Marco van de Krogt en Iwan In den Bosch op de voorgrond (vlnr).

Vanaf 1 januari 2022 dragen Boy Opmeer en Tony Opmeer hun taken over aan Marco van der Krogt van De Bink. Hij wordt eigenaar en algemeen directeur van beide bedrijven, inclusief OBT. Samen met twee adjunct-directeuren Iwan In den Bosch voor Opmeer in Den Haag en Mark Piket voor De Bink in Leiden vormen zij het nieuwe directieteam.

Daarmee blijven de namen OBT, Opmeer Drukkerij en Drukkerij De Bink bestaan, gekoppeld aan de huidige locaties Den Haag en Leiden. Met één eigenaar kan er verder gewerkt worden aan de totale groei en efficiëntie van de bedrijven. Samen hebben zij alle expertise en middelen in huis om als totaalaanbieder van communicatiemiddelen de klanten te ontzorgen.

Bron: Opmeer