Abonneren  Inloggen

Naamsverandering Hybrid Software Group

2 november 2021

Hybrid Software Group PLC vierde onlangs een verandering in naam en bedrijfsidentiteit tijdens de ‘bel-ceremonie’ op de Euronext beurs in Brussel.

Na goedkeuring door de aandeelhouders veranderde Global Graphics PLC de naam naar Hybrid Software Group PLC. De nieuwe naam onderstreept de positie van de Groep als een softwarebedrijf dat innovatieve technologie levert voor industriële printproductieprocessen in een tijd waarin de industrie aan het versnellen is naar massa-aanpassing, slimme fabrieken en Industrie 4.0. De oplossingen van de Groep zijn hybride omdat ze voldoen aan de behoeften van analoge en digitale productieprocessen en omdat ze zowel software als printkopaandrijfelektronica integreren.

“Eenvoudige formulie”

“Al vele jaren is het succes van HYBRID Software gebaseerd op een eenvoudige formule: onze toekomst hangt af van geavanceerde automatisering zoals belichaamd door Industrie 4.0, vermenigvuldigd met extreme klantenservice. We werken samen met onze klanten voor de lange termijn en handelen naar hun inbreng. Ik geloof dat deze concepten ook van toepassing zijn op de bredere Hybrid Software Group en kijk ernaar uit om onze ondersteuning voor alle gebieden van industriële printproductie verder uit te breiden.”, aldus voorzitter Guido Van der Schueren tijdens de ceremonie.

“Juiste merkboodschap”

CEO Mike Rottenborn vulde aan: “Onze klanten beschouwen Global Graphics al lang als een verzameling van geweldige bedrijven: Global Graphics Software, HYBRID Software, Meteor Inkjet en Xitron. Maar als een geïntegreerde groep bieden we technologie en producten die verder gaan dan wat beschikbaar is bij elk afzonderlijk bedrijf. Het is belangrijk dat we de juiste merkboodschap op groepsniveau communiceren naar onze klanten en investeerders. Rebranding als Hybrid Software Group brengt deze groepsstrategie onder de aandacht en legt de basis voor verdere groei van het bedrijf.”