Abonneren  Inloggen

Special over verpakkingsdruk

25 oktober 2021

PRINTmatters komt in december uit met een special over verpakkingsdruk. Deze dikke wintereditie staat boordevol interviews met drukkers en innovaties.

Na de Direct Mail-editie van PRINTmatters die nu in productie is, komen we in december met een editie waarin veel aandacht gegeven wordt aan verpakkingsdruk. Die editie biedt nu al een divers palet aan onderwerpen, zoals de positie van diepdruk bij merkeigenaren, de invloed van digitaal drukken in de verpakkingsmarkt en een heuse nieuwe nieuwe online-speler specifiek gericht op de verpakkingsmarkt.

Healthcare en food

Ook komen er ondernemers aan het woord, waarbij de een zijn onderneming toenemend inzet op verpakkingen voor healthcare, terwijl de ander juist inzet op food, voedselverpakkingen in goed Nederlands. Een derde ondernemer vertelt over de onstuimige groei in metaalbedrukking.

Ook profileren in deze special?

Ondernemers die geïnteresseerd zijn om zich met hun activiteiten in deze wijd verspreide editie te profileren kunnen contact opnemen met Jolanda de Graaf 0031 (0)6 29 25 91 19, jolanda.de.graaf@managementmedia.nl, of Olger Kooring 0031 (0)6 26 23 41 06, olger.kooring@managementmedia.nl.