Abonneren  Inloggen

SwissQprint lanceert nieuwe flatbed-generatie

21 oktober 2021

SwissQprint, fabrikant van grootformaatprinters, lanceert een nieuwe serie flatbed-modellen, generation 4. De kern van de nieuwe flatbedprinters is de allernieuwste printkoptechnologie samen met geavanceerde mechanische functies die volgens de fabrikant een enorme sprong voorwaarts voor gebruikers beloven, vooral als het gaat om de uitvoerkwaliteit.

Verbeterde kwaliteit, verhoogde productiviteit

Nieuwe printkoppen zijn het middelpunt van de nieuwe generatie. Maximale resolutie van 1350 dpi en precieze druppelplaatsing zorgen voor verbetering van de printkwaliteit van de Impala- en Nyala-modellen. Beide printers profiteren ook van een toename van de output voor bepaalde productieprintmodi. Het Oryx-model is bijna 40% sneller dan zijn voorganger.

Tip Switch Vacuum

swissQprint heeft verschillende mechanische verbeteringen in generatie 4 verwerkt, met als hoogtepunt de Tip Switch Vacuum (patent aangevraagd). De tafel is opgedeeld in 256 segmenten die gebruikers met één vinger snel en eenvoudig kunnen in- of uitschakelen. Omdat er geen luchtlekkage is, ontwikkelt het vacuüm zijn volledige kracht en houdt het moeilijk te hanteren media betrouwbaar vast.

Modulaire configuratie

De nieuwe generatie flatbeds van swissQprint is vanaf nu beschikbaar voor levering via het wereldwijde distributienetwerk van het bedrijf. Demonstraties kunnen zowel face-to-face als via livestreaming plaatsvinden. swissQprint biedt ook een bemonsteringsservice aan.