Abonneren  Inloggen

Volautomatisch snijden zonder operator

20 oktober 2021

Van 16 & 19 november 2021 zullen manroland Benelux en BaumannPerfecta hun machines live presenteren in Solms tijdens de Alliance Days. Ontdek het nieuwe en spectaculaire BASS 2.0 systeem waarmee je volautomatisch kunt snijden, zonder operator.

BASS 2.0

BaumannPerfecta presenteert in première de volautomatische snijsystemen BASS 2.0 voor commerciële drukkers, farmaceutische en label toepassingen. Het volautomatische tril-systeem BASA, in samenwerking met het volautomatische snijsysteem BASS 2.0 met robot in combinatie met het buffersysteem BVP en de BA aflader neemt de taken van een snijder over.

De getrilde deellagen kunnen tijdelijk opgeslagen worden in een multi-shelf met 28 bufferruimtes. Op die manier wordt de continue materiaalstroom naar verschillende snijmachines verzekerd.