Abonneren  Inloggen

Sharp lanceert twee nieuwe zwart-wit productieprinters

13 oktober 2021

Sharp lanceert twee nieuwe, krachtige zwart-wit productieprinters, die zijn ontwikkeld voor drukke, on demand printomgevingen. De high-speed MX-M1056 en MX-M1206 bieden nieuwe productiviteitsfuncties, uitbreidingen op het gebied van beveiliging en workflowmogelijkheden en gebruikersinterface die gericht zijn op het maximaliseren van de productiviteit en het verlagen van de operationele kosten.

MX-M1206

De nieuwe modellen leveren scansnelheden tot 240 ppm en printsnelheden tot 120 ppm, met snelle opwarmtijden en een papiercapaciteit tot 13.500 vel voor langer continu printen. Voor verschillende typen papier, met standaard papierformaten tot SRA3/A3 en papiergewichten tot 300 gram.

Afwerking

De printers bieden ook een ruime keuze aan geavanceerde afwerkingsmogelijkheden, waaronder de nieuwe GBC SmartPunch™-technologie voor het toevoegen van rillen en perforaties, wat uiteindelijk bijdraagt aan kostenverlaging door in-house productie van marketingmateriaal.

De nieuwe zwart-wit productieprinters bieden key-operators volledige controle over hun workflows via één gebruiksvriendelijke interface, die toegankelijk is via een kantelbaar 15,4" LCD-kleurentouchscreen. Daarnaast bieden de printers toegang tot een uitgebreide lijst van cloudservices en flexibele en geavanceerde beveiligingsfuncties.

Marco Van Vliet, Product Marketing Manager Document Solutions bij Sharp Electronics Benelux: “Reproafdelingen en interne facilitaire printruimtes hebben productieprinters nodig die hen niet in de steek laten en die de aanhoudende hoge prestaties kunnen garanderen die nodig zijn voor de meest veeleisende printopdrachten. De nieuwe MX-M1056 en MX-M1206 combineren functionaliteit en beveiliging met hoge afdruk- en scansnelheden en ondersteunen een geavanceerd taakbeheer en een hoge productiviteit om meer opdrachten en grotere oplages te voltooien.”

Bron: Sharp