Abonneren  Inloggen
Van onze partner Multicopy The Communication Company

De zaken eens anders aanpakken?

7 oktober 2021

Multicopy The Communication Company is een formule voor ondernemers die gebruikmaken van de kracht van samenwerking. Ondernemers met focus en ambitie, die altijd net een stap verder gaan en onderdeel willen uitmaken van een sterk merk.

Multicopy is de vertrouwde communicatiepartner voor het MKB en biedt communicatieoplossingen op maat. Alle Multicopy-vestigingen worden geleid door zelfstandig ondernemers. Zij staan samen met hun team garant voor vakmanschap, persoonlijke aandacht en creativiteit. Sluit jij je bij hen aan?

Zelfstandig maar toch samen

Als Multicopy-ondernemer heb je zelf de touwtjes in handen op het gebied van commerciële kansen binnen de lokale markt, het inkoop- en personeelsbeleid, en de administratie en financiën.

Ondernemers in het Multicopy-netwerk realiseren een gemiddeld hoger rendement dankzij een sterk merk met een hoge naamsbekendheid, grote gezamenlijke inkoopkracht en efficiënte ondersteuning op het gebied van marketing, verkoop, financiën en productontwikkeling. Het Multicopy-netwerk biedt gelijkgestemde ondernemers waarmee je kunt sparren en samenwerken. Geen concurrenten, maar échte collega’s.

Daarnaast lanceren ze gecentraliseerde communicatie- en marketingcampagnes en heb je daarnaast ook alle ruimte om lokale activiteiten in te zetten voor de promotie van jouw vestiging.

Geïnteresseerd? Vraag het informatiepakket aan!

Wil je weten wat aansluiten bij Multicopy voor jou kan betekenen? Vraag dan een informatiepakket aan via https://www.multicopy-online.nl/franchise. Of bel Maarten van der Velden op 06-29 23 69 15. Uiteraard geheel vrijblijvend én vertrouwelijk.

Bron: Multicopy