Abonneren  Inloggen
Van onze partner ONLINEPRINTERS

ONLINEPRINTERS: betrouwbare partner van drukkerijen

23 september 2021

Dé trend in de drukindustrie: samenwerking. Onlinedrukkerijen als ONLINEPRINTERS kunnen snel, veel en voordelig drukken. Klassieke drukkerijen zijn experts op het gebied van zeer gepersonaliseerde producten en hebben klanten die graag geadviseerd willen worden. Voor deze bedrijven is ONLINEPRINTERS partner, om gestandaardiseerd drukwerk snel en voordelig in te kopen.

Bovendien is de onlinedrukkerij betrouwbaar voor wat betreft stipte leveringen, kwaliteit en White Label. In de onlineshop worden meer dan 5.000 producten aangeboden die bedrukt kunnen worden, waaronder visitekaartjes, briefpapier, flyers, catalogi, brochures, verpakkingen, reclamemiddelen en grootformaat reclamesystemen.

Bezoek de shop

Hoogwaardige kwaliteit

Er wordt geproduceerd op de eigen machines in offsetdruk, in digitale druk met drukvellen en in inkjetdruk op rollen evenals in vervolgbewerkingen. De processen zijn drievoudig kwaliteitsgecertificeerd conform de industrienormen PSO en PSD. Uitstekend opgeleide en ervaren vakmensen zorgen voor de kwaliteit van het drukwerk en adviseren via de klantenservice. De onderneming voor onlinedrukwerk breidt het zeer moderne machinepark en, de productietechniek én productiecapaciteit verder uit en maakt daarbij gebruik van samenwerkingen met toonaangevende bedrijven als HP en Heidelberg. Speciaal voor het digitaal drukken werden continu machines aangeschaft. Investeringen in drie HP Indigo 100 K-machines trokken de aandacht in de branche. De digitale druk strookt met het veranderde bestelgedrag van de klanten, die al sinds enkele jaren kleinere oplagen, maar daarentegen wel frequenter bestellen.

Meer over drievoudige kwaliteitscertificering

Premiumklanten

Ondernemingen die regelmatig drukorders plaatsen, kunnen premiumklant van ONLINEPRINTERS worden. Zij profiteren van speciale voorwaarden en kortingen en kunnen beschikken over een key account manager en een drukspecialist als contactpersoon. Als adviseur zorgt deze bij de afwikkeling bovendien voor een optimale afstemming op bedrijfsinterne processen. Zo is bijvoorbeeld een systeemkoppeling via API mogelijk.

Meer informatie