Abonneren  Inloggen

Gallus optimaliseert labeldrukpers

23 september 2021

De Gallus Labelmaster wordt nu geleverd met uitgebreide nieuwe en geoptimaliseerde features. Het nieuwe bedieningsconcept zorgt niet alleen voor meer gebruikersgemak voor de machinebediener, maar ook voor minder afval in de dagelijkse productie.

Kortere machine, minder afval

De Labelmaster heeft nu een kortere machinelengte. Het compacte ontwerp zorgt voor minder afval dankzij een machinelengte die tot 3,30 meter korter is, wat zorgt voor een verbeterde ecologische voetafdruk in vergelijking met de vorige versie.

Makkelijk te gebruiken

De wikkelunits kunnen nu niet alleen lokaal direct op de wikkelaar worden bediend, maar hun parameters kunnen centraal worden bekeken en aangepast via het touch panel in de human-machine-interface (HMI) van het machinesysteem. Het laadproces van het substraat opnieuw ontworpen en volledig herzien. Met een nieuw trolleysysteem, d.w.z. een mobiele lift buiten de drukpers, kan het substraat eenvoudig worden geladen en gelost zonder de grond te raken. Een geïntegreerde lift is niet meer nodig en de machinist kan de trolley flexibel gebruiken, ook op andere machines. Een eenvoudige en flexibele belading van de ondergrond is het resultaat.

Overige geoptimaliseerde eigenschappen zijn verbeterde toegankelijkheid van de corona-voorbehandeling en baantransportmodules met een snelwisselsysteem voor snelle en eenvoudige reiniging.