Abonneren  Inloggen

PrintSelect wordt DrukwerkMAX

16 september 2021

Vanaf 1 oktober 2021 zal de dienstverlening van PrintSelect opgaan in die van DrukwerkMAX. Een website met net een andere look and feel, maar met dezelfde medewerkers om klanten te woord te staan.

Eén functioneel platform

De afgelopen periode zijn de activiteiten van PrintSelect en DrukwerkMAX achter de schermen steeds meer samengekomen. Dezelfde mensen, processen en machines worden ingezet om voor de klant het drukwerk te kunnen realiseren. Het liefst nog beter dan dat zij daarvoor gewend waren. Daarom wordt alle tijd en energie nu gericht op één functioneel platform. ‘Zo kunnen we het morgen nog beter doen dan vandaag!’, aldus Stefan Dessens van DrukwerkMAX.

Drukwerkpartner van start tot finish

‘Voor de klant zijn we als DrukwerkMAX graag drukwerkpartner van start tot finish, net zoals PrintSelect dat altijd is geweest. Vanuit onze locatie in Duiven produceren we al het drukwerk, en ook de afwerking en verzending verzorgen wij vlot en professioneel. Alles onder één dak en dat vinden zowel wij als de klant toch wel erg fijn! Daarnaast biedt het ons ook een prachtige kans om nog beter te voorzien in de behoeften van de klant.’

Voordelen aan deze samenvoeging

  • Verbeterde services en meer mogelijkheden in het bestelproces.
  • Een groter (en constant groeiend) productaanbod.
  • Gemakkelijk een herhaalorder aanmaken. Met één druk op de knop is dezelfde order zó weer besteld.
  • Drukwerk direct naar klanten laten versturen. DrukwerkMAX verstuurt voor wederverkopers al het drukwerk standaard in blanco dozen met vermelding van een neutrale afzender. Als afzender kan bedrijfsnaam op de verzendlabel van de vervoerder worden vermeld.

‘De vertrouwde service en kwaliteit van PrintSelect, in een nieuw verbeterd jasje.’

Bron: DrukwerkMAX