Abonneren  Inloggen

Mekes is trots

15 september 2021

Mekes Grafische Machines handelt ruim 35 jaar in gebruikte grafische machines. Onlangs heeft het bedrijf de moderne Muller Martini Alegro garenloosbindstraat mogen leveren bij SchuttersMGZ in Hasselt. Ook Mekes is aanwezig op de Vakdag Print & Sign op 12 oktober!

Mekes is gesprekspartner voor de verkoop en inkoop van vellenpersen in alle formaten, productielijnen voor het binden van boeken, snijmachines, vouw- en vergaarmachines, verzamelhechters voor vellen en katernen, evenals speciaal-machines.

Het hoofdkantoor staat in Roosendaal, waar zich ook een opslag en werkplaats bevinden.
Mekes heeft kantoren in Spanje, Italië, Frankrijk en het VK. Dankzij langdurig goede relaties in de rest van de wereld kan het bedrijf de markt goed bedienen.

De technische afdeling van Mekes maakt machines vakkundig schoon, doet technische controles en reviseert tot “nearly new”. De monteurs installeren of verplaatsen, met specifiek logistiek materiaal, een breed scala grafische machines, zowel nationaal
als internationaal. Klantne kunnen bij Mekes terecht voor het oplossen van een storing alsook voor het systematisch onderhoud van het machinepark.

Ronald Mekes en Leon Lagrand van Mekes Grafische Machines zijn enthousiast: ‘We zien er naar uit om jullie LIVE te zien en te spreken op de PRINTmatters Vakdag Print & Sign 2021’

Kom ook naar de Vakdag

Kom op 12 oktober naar hét netwerkevenement van de grafische sector. De inschrijving is inmiddels geopend. Bekijk het volledige programma en schrijf je snel in via onderstaande button!

Inschrijven