Abonneren  Inloggen
Van onze partner Vogelaar

Drukwerk sealen? 7 redenen waarom dit wél een goed idee is!

15 september 2021

Twijfel je of je jouw drukwerk moet sealen? Vogelaar legt uit waarom het sealen van je drukwerk een goed idee is.

Wat is drukwerk sealen?

Sealen is het aanbrengen van sealfolie om drukwerk. Hierdoor wordt het drukwerk ingesloten in folie. Boekjes en tijdschriften worden vaak geseald, maar ook ander drukwerk kan geseald worden.

Dankzij sealen wordt het drukwerk goed beschermd, waardoor het in topconditie aankomt bij de ontvanger. Ook kunnen er dankzij het sealen bijlagen worden toegevoegd zoals een antwoordkaart, samples, folders of flyers.

Sealfolie is lichter dan een envelop, waardoor het op grote mailingen een aanzienlijk verschil maakt in kosten. Daarnaast kun je bij ons ook duurzaam sealen! Wij sealen namelijk met biofolie in plaats van plastic.

De voordelen van sealen

  • Je bespaart portokosten ten opzichte van een envelop, want sealfolie is veel lichter.
  • Een seal om je mailing heen zorgt voor een professionele uitstraling.
  • Dankzij een seal kun je één of meerdere bijlages toevoegen. Bijvoorbeeld een promotieproduct, een sample, een brief of een flyer.
  • Afwijkende formaten zijn geen probleem, ook die kunnen geseald worden.
  • Met sealfolie ziet de ontvanger direct de boodschap. Ze hoeven namelijk niet eerst een doos of envelop open te maken. Hierdoor wordt hun nieuwsgierigheid sneller geprikkeld en komt jouw boodschap ook sneller binnen.
  • Met sealfolie is je mailing goed beschermd tegen beschadiging, vuil en vocht. Een envelop is namelijk niet waterdicht en sealfolie wel!
  • Personaliseren is mogelijk. Dit kan op meerdere manieren: op de seal zelf printen, door een (adres)sticker, een cheshire (adresdrager) of het toevoegen van een gepersonaliseerde kaart, flyer of folder.

Wil jij je drukwerk laten sealen?

Vogelaar heeft meerdere sealstraten in het bedrijf staan, waardoor ze snel kunnen helpen. Ook het personaliseren en toevoegen van meerdere bijlages en samples kunnen zij regelen. Wil jij ook je drukwerk voordelig, duurzaam en goed beschermd verzenden? Laat het dan sealen bij Vogelaar, dan weet je dat het goedkomt!

Neem contact op om je wensen te bespreken.

Neem contact op

Benieuwd naar het sealproces?

Bekijk hieronder hoe Vogelaar de PRINTmatters sealt, inclusief het inleggen van 2 bijlages en het adresseren.