Abonneren  Inloggen

‘Automation in after print, neem het als een hint’

14 september 2021

Amstel Graphics, de importeur en wederverkoper van een grote variëteit aan toonaangevende merken en oplossingen in de traditionele grafische en digitale drukwereld, is klaar om elkaar weer te ontmoeten in Nieuwegein!

Tijdens de Vakdag Print & Sign informeert Amstel Graphics u graag over haar uitgebreide leveringsprogramma, maar speciale aandacht zullen zij besteden aan het Horizon Smart Factory 2021 evenement. Dit vindt plaats in het Horizon Innovation Park (HIP) in Japan. Het thema van dit jaar is ‘Connectable Factory Automation’.

Automation

Er werken twaalf toonaangevende partners aan HSF2021 mee. Dit evenement is middels live-uitzendingen volledig online te volgen. Tijdens het evenement wordt gedemonstreerd hoe met automatisering de productiviteit nog verder kan worden vergroot en de kosten gereduceerd. Ian Ceelen van Amstel Graphics: ‘Automation in after print, neem het als een hint!’

Daarnaast zal Amstel Graphics meer informatie over de Hunkeler Innovations days geven. Naast dat het evenement in het teken zal staan van het 100 jarige bestaan van deze Zwitserse familie onderneming, zullen er wederom vele product introducties voor grafische en printbedrijven en ook verpakkingsdrukkerijen zijn tijdens dit evenement in het prachtige Luzern van 21 tot en met 24 februari.