Abonneren  Inloggen

ASLAN introduceert drie nieuwe folies

9 september 2021

ASLAN, de Duitse specialist voor zelfklevende folies, introduceert drie nieuwe producten voor het beplakken van oppervlakten.

MagicProtect Matt ASLAN SL99

De MagicProtect Matt ASLAN SL 99 is een laminaat met een magische, afstotende werking tegen verf, lak en vuil. Gemaakt van een speciale topcoated 80 µm PVC-film, ontwikkeld voor gladde en ruwe oppervlakken. Het wordt geleverd met een matte, afstotende coating die prints met succes beschermt tegen graffiti, vuil en ander vandalisme. Het effect is hetzelfde als water op een lotusblad: de verf druipt eraf tijdens het spuiten. De folie is verkrijgbaar in rollen van 1,37 x 50 m. Eenmaal aangebracht, gaat deze tot 3 jaar mee.

Holografische ASLAN SE 72

Holografische ASLAN SE 72 is een zilverkleurige zelfklevende folie met holografisch effect. Gebaseerd op een 50 µm polyester glinstert het in de kleuren van de regenboog. De film heeft aan beide zijden hetzelfde effect. In tegenstelling tot de meeste holografische materialen heeft deze folie geen herhalingspatroon. De folie biedt een buitenduurzaamheid tot 3 jaar. Holografische ASLAN SE 72 is bedrukbaar met latex en UV-uithardende inkten en is geschikt voor gladde en vlakke oppervlakken. Het is perfect voor gebruik in winkels, etalages, tentoonstellingen en voor visual merchandising. De folie is verkrijgbaar op rollen van 1,01 x 25 m.

Fashion shoes and bags
Fashion shoes and bags

WrapTheBase ASLAN DFP 48

WrapTheBase ASLAN DFP 48 is de nieuwste aanvulling aan het assortiment grafische vloerfolie van ASLAN. Het is geschikt voor gladde vloeren binnenshuis, is gebaseerd op een 80 µm PVC-film en is gemakkelijk aan te brengen en te verplaatsen tijdens het aanbrengen. Het is uit één stuk te verwijderen zonder residu achter te laten. De bedrukte grafische vloerfolie biedt in combinatie met ASLAN-vloerlamineringen de Bfl-s1 EUROCLASS-brandcertificering voor vloeren. De folie is verkrijgbaar in rollen van 1,37 x 50 m.

Hall of hotel in agoy 3d image

Bron: ASLAN