Abonneren  Inloggen

Thema en keynote speakers van Vakdag Print & Sign bekend

18 augustus 2021

Op 12 oktober organiseert PRINTmatters het jaarlijkse dynamische netwerkevent met een volle beursvloer, inspirerende sprekers en vaksessies gericht op toekomstige business. We werpen dit jaar een blik op de toekomst met het thema FUTUREPROOF.

Zorg dat je op de hoogte blijft. De economie krijgt weer lucht en eindelijk kunnen we weer eens met z’n allen samenkomen om bij te praten, ideeën op te doen en nieuwe relaties aan te knopen.

Keynote speakers

De keynote speakers van de Vakdag zijn inmiddels ook bekend! Namelijk Guido Weijers en John van Zweden.

Guido Weijers

Naast zijn reguliere cabaretvoorstellingen geeft Weijers ook theatercolleges en online webinars over geluk. Hierbij ligt de nadruk niet op humor, maar op de wetenschap en filosofie achter geluk. Want iedereen spreekt er met grote regelmaat over en iedereen wil gelukkig zijn, maar eerlijk: Kun jij op dit moment een allesomvattende definitie geven van geluk? Na Guido’s samenvatting heb je direct heldere antwoorden, praktische tips op weg naar meer geluk, ook in deze moeilijke tijd. Weijers deed zelfstudie, volgde zelf masterclasses over geluk aan de universiteit, onderzocht het bruto nationaal geluk in Bhutan en schreef een bestseller over de grondslagen van geluk. Daarover: Succesvolle mensen zijn niet gelukkiger, maar gelukkige mensen zijn wel succesvoller…

John van Zweden

Behang-ondernemer en ras-Hagenees John van Zweden is wereldberoemd in de voetbalwereld. Hij schoot zijn Engelse penvriend te hulp bij het redden van voetbalclub Swansea City en werd aandeelhouder. Wat daarna gebeurde is te mooi om waar te zijn. Maar het is waar; promotie naar de Engelse Premier League en dan verkopen voor een godsvermogen. Dit met Haagse humor doorspekte verhaal mag je niet missen.

Save the date!

Zet deze leukste dinsdag van het jaar dus maar vast in de agenda: 12 oktober in het NBC in Nieuwegein! De inschrijving en het volledige dagprogramma maken we op een later moment bekend. Wil jij als eerste weten wat het dagprogramma wordt en wanneer je je kunt inschrijven? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief