Abonneren  Inloggen

Desktop kleurenlabelprinter met ‘Big Ink’

13 augustus 2021

DTM Print, internationale OEM en leverancier van oplossingen voor speciale printsystemen, introduceert de nieuwe LX3000e kleurenlabelprinter. Uitgerust met ‘Big Ink’ inktsysteem.

De LX3000e is de nieuwste toevoeging aan de LX-serie desktop full-colour labelprinters en maakt gebruik van hetzelfde platform als de populaire LX910e Color Label Printer, maar met de toevoeging van grote, afzonderlijke inkttanks en een herbruikbare thermische inkjetprintkop.

Big Ink

Het inktsysteem wordt 'Big Ink' genoemd om het te onderscheiden van andere Primera-modellen. De afdrukkwaliteit heeft een native resolutie van 1200 dpi met een maximale afdrukresolutie van 1200 dpi x 4800 dpi. Etiketten tot 210 mm (8,25”) breed en 610 mm (24”) lang kunnen worden bedrukt. De afdruksnelheid is maximaal 114 mm (4,5 inch) per seconde.

Elke afzonderlijke CMY-tank bevat 60 ml inkt. Ook bevat het nog door de gebruiker vervangbare pre-primed printkoppen die 42 ml inkt bevatten. Totaal gaat het dus om 222 ml inkt. Er zijn zowel kleurstof- als pigmentmodellen beschikbaar. Vervangende inkttanks zijn eenvoudig te installeren zonder verdere priming voor ononderbroken afdrukken.

Voor wie

De LX3000e is ideaal voor gebruikers die tot 10.000 labels per dag moeten printen. Andere gebruikers zullen de zeer lage bedrijfskosten net zo voordelig vinden. De robuuste, gepoedercoate stalen kap en het volledig stalen frame helpen de printer te beschermen in de meeste kantoor-, magazijn- en fabrieksomgevingen.