Abonneren  Inloggen

Leer van de beste Photoshop artiesten

28 juli 2021

Een andere cover, maar nog steeds hetzelfde, prachtige boek; de tweede editie van Photoshop Masters is volledig geactualiseerd en staat vol lessen, interviews en verbluffende Photoshop-voorbeelden.

Photoshop Masters

Photoshop Masters is een boek vol inspiratie, tutorials en interviews met ’s werelds beste Photoshop-artiesten zoals Erik Johansson, Lisa Carney en Felix Hernandez. Hoe bereiken zij hun magische resultaten, wat zijn hun favoriete Photoshop-tools en waar halen zij hun inspiratie vandaan? Het boek is zo opgebouwd dat je eerst een interview leest met een bekende Photoshop-artiest. Na het interview volgt een tutorialhoofdstuk waarin je verschillende technieken leert. Dit zijn technieken die de ‘masters’ ook gebruiken.

Wat biedt dit boek?

Dit boek is voor iedereen die geïnteresseerd is in fotografie, kunst en de magie van Photoshop: voor diegenen die al affiniteit hebben met Photoshop, maar ook als je nog nooit met het programma hebt gewerkt. Als Adobe Certified Instructor en spreker op wereldwijde conferenties als Adobe MAX heeft Rob al duizenden mensen leren werken met Adobe Photoshop. Maar steeds merkte hij dat gebruikers moeite hebben met het vinden van de unieke Photoshop-combinaties die van een gewone foto een uitzonderlijke maken. In Photoshop Masters leert Rob je de allerbelangrijkste Photoshop-tools en combinaties die je nodig hebt om zelf het maximale uit Photoshop te halen.