Abonneren  Inloggen

Xaar opent nieuw hoofdkantoor

27 juli 2021

Xaar heeft een nieuw wereldwijd hoofdkantoor in Cambridgeshire geopend. De verhuizing bouwt voort op Xaar's recente rebranding en lancering van het ImagineX-platform.

Nieuw pand

Het nieuwe pand, gelegen op het Cambridge Business Park, in Waterbeach, Cambridgeshire, huisvest de financiële, HR-, juridische en marketingfuncties van Xaar, evenals een nieuw speciaal gebouwd R&D-laboratorium. Hoewel het hoofdkantoor van Waterbeach de meeste bedrijfsfuncties bevat, zal de productielocatie in Huntingdon een belangrijk onderdeel blijven voor het bedrijf.

‘Trots op erfgoed’

Bij het openen van het nieuwe hoofdkantoor zei John Mills, CEO; ‘We zijn trots op ons erfgoed in Cambridgeshire en onze nieuwe kantoren zullen de beste werkomgeving bieden om ons te helpen de wereldwijde ontwikkeling van het gebruik van industriële inkjettechnologie wereldwijd te blijven stimuleren.’