Abonneren  Inloggen

FESPA Global Print Expo in 2022 terug in Berlijn

22 juli 2021

FESPA kondigt vandaag aan dat het vlaggenschip Global Print Expo in 2022 terugkeert naar Berlijn, Duitsland, samen met zijn co-locatie evenement voor niet-gedrukte bewegwijzering, European Sign Expo. De evenementen vinden plaats in de Messe Berlin van dinsdag 31 mei tot en met vrijdag 3 juni 2022.

Dit evenement wordt het 3e FESPA-evenement in de stad. Het evenement zal naar verwachting 8 zalen van de Berlin Messe beslaan, met scherm-, digitale en textielprinten en niet-bedrukte signage-oplossingen.

Neil Felton, CEO van FESPA zegt: ‘Nadat we in 2018 een succesvol evenement in Berlijn hadden georganiseerd, met een recordaantal internationale bezoekers, wilden we graag terugkeren in 2022. De stad heeft altijd bewezen een populaire locatie te zijn en is een uitstekend continentaal knooppunt voor lucht- en treinverkeer. Berlijn is bereikbaar vanuit alle grote Europese en internationale steden. FESPA 2022 zal een essentieel platform blijven voor drukkers die hun bedrijf toekomstbestendig willen maken en bedrijfsherstel willen ondersteunen en we kijken ernaar uit om alle deelnemers te verwelkomen, ook degenen die FESPA 2021 niet kunnen bijwonen vanwege reis- en grensbeperkingen.’