Abonneren  Inloggen

Live demo van Fujifilm High Speed Jet Press

21 juli 2021

Na de aankondiging van het nieuwe Jet Press 750S High Speed ​​Model op virtual.drupa 2021, organiseert Fujifilm op 27 juli 2021 om 11.30 uur een live demonstratie van de machine in actie.

Het bedrijf demonstreert dan hoe gebruikers snel en eenvoudig kunnen schakelen tussen high-performance en hoogwaardige modi. Mark Stephenson, Product Manager, Digital Solutions, Fujifilm Graphic Systems Europe zegt: ‘De Jet Press 750S, en zijn voorganger de Jet Press 720S, bepalen al geruime tijd de norm voor digitale kwaliteit in commercieel drukwerk. De kwaliteit en de uptime waren beide al zo goed dat we verder keken dan incrementele verbeteringen en onze aandacht richtten op de snelheid, en een manier vonden om het aanzienlijk sneller te maken.’

‘De nieuwe high-performance modus biedt mogelijkheden voor langere oplagen die normaal gesproken in het verleden in lithodruk zouden zijn gedrukt. Daarnaast is het belangrijk dat gebruikers van het nieuwe model de mogelijkheid behouden om ook in kleine oplagen met hoge marges en hoge kwaliteit te leveren.’

Het Jet Press 750S High Speed ​​Model, dat ook als upgrade wordt aangeboden aan de huidige 750S-gebruikers, zal in de herfst in Europa op de markt komen.

Aanmelden voor het Live-event kan via de site van Fujifilm.