Abonneren  Inloggen

Dienstencentrum in nieuwe handen

9 juli 2021

Na ruim 25 jaar directeurschap van het Dienstencentrum, SCGM en SCCI, zal Frank den Hartog (r) met ingang van 8 juli, de genoemde bedrijven overdragen aan de nieuwe directeur, John Koekenbier.

John heeft veel ervaring als directeur, zowel binnen als buiten onze grafimedia industrie. Hij zal het motto van het Dienstencentrum: “In dienst van uw onderneming” daarom vooral vanuit het perspectief van de ondernemer verder willen vormgeven.

Wel directeur Stivako

Frank den Hartog blijft werkzaam als directeur van Stivako binnen de grafimedia sector en, zoals hij zelf heeft aangegeven: “ik kan nu gaan genieten van meer vrije tijd”. Daarmee eindigt Den Hartog zijn carrière op de plek waar hij in 1986 begonnen is, namelijk bij de Stichting Vakopleidingen KVGO.