Abonneren  Inloggen

Bindproductie Moeskops naar Maus

6 juli 2021

Voor Moeskops Grafisch in Hapert betekent dit meer focus op producten zoals duurzame en luxe verpakkingen en presentatiemiddelen. Maus in Den Bosch gaat voor groei als gespecialiseerde binderij.

Maus breidt binderij activiteiten uit

Om deze reden gaan de binderijwerkzaamheden en –machines van Moeskops over naar Maus. Hiermee breidt Maus haar binderij-activiteiten uit met de gewenste afwerkingsmogelijkheden en vergroot het haar potentieel in de markt.

Moeskops Grafisch

Luxe verpakkingen

Daarmee richt Moeskops zich nog meer op haar specialisme: unieke producten ontwikkelen en produceren vanuit karton. Hierbij wordt ingezet op duurzame en luxe verpakkingen en presentatiemiddelen. Moeskops investeert al jaren strategisch in deze categorieën met een gestage groei tot gevolg.

Wat verandert?

Alle binderijwerkzaamheden gaan per 1 augustus over van Moeskops naar Maus. Moeskops kan indien gewenst blijven fungeren als tussenpersoon, maar in principe wordt Maus de partner voor vouw-, vergaar- en brocheerwerk. Hiernaast is Maus gespecialiseerd in producten met wire-o binding: van collegeblokken tot kalenders, agenda’s, tab atlassen, fietsrouteboeken en andere brochures.

Daar waar nodig ondervindt Maus nog steun van Moeskops. Moeskops blijft het adres voor verpakkingen, stalen presentaties, presentatiemiddelen en plak-, vouwplak- en stanswerk.