Abonneren  Inloggen

Multicopy viert terugkeer naar kantoor

29 juni 2021

Na ruim een jaar thuiswerken is het zover: de regels rond het thuiswerken zijn versoepeld en vrijwel iedereen mag weer naar kantoor. Multicopy The Communication Company ondersteunt deze heuglijke gebeurtenis voor ondernemend Nederland met spandoeken, en met posters en koffiebekers voor op kantoor.

Creativiteit

Annette Dales, algemeen directeur van Multicopy: ‘Hoewel thuiswerken natuurlijk ook voordelen kent, gaat de creativiteit pas echt borrelen als je fysiek samenkomt. Als je letterlijk de koppen bij elkaar steekt, ontstaat er chemie en gebeurt er echt iets. Dan worden de mooiste creatieve ideeën en concepten ontwikkeld. En die creativiteit gunnen we iedereen om sterker uit deze crisis te komen.’

Ludieke materialen voor op kantoor

Multicopy The Communication Company deelt verschillende ludieke materialen uit om de terugkeer naar kantoor te vieren. Annette Dales: ‘We hebben een poster gemaakt met handige tips voor iedereen die weer terug op kantoor komt. Want laten we eerlijk zijn, het is weer even wennen om weer op kantoor te zijn. En we delen handige koffiebekers uit met ludieke teksten. Een cadeautje om iedereen een warm welkom op kantoor te geven en een glimlach op alle gezichten te toveren.’

Samen vieren

Deze campagne sluit aan de bij de missie van Multicopy The Communication Company. Annette Dales: ‘We willen ondernemingen in het MKB de grootsheid geven die ze verdienen. Het is de laatste tijd niet makkelijk geweest, maar dit is een belangrijke stap voorwaarts. En dat moment willen we samen met hen vieren.’

Gratis aanvragen

De poster met tips voor op kantoor en de koffiebekers kunnen – zolang de voorraad strekt – gratis worden aangevraagd via www.multicopy.nl/terug-naar-kantoor.