Abonneren  Inloggen
Van onze partner Future Factory op 15 & 16 september

Future Factory op 15 & 16 september

28 juni 2021

The future at human service is de claim van Future Factory 2021, de nieuwe editie van het jaarlijkse Italiaanse evenement georganiseerd door Acimga, met de steun van ITA - Italian Trade Agency.

Update 21-07-2021: De sprekers en het programma zijn inmiddels bekendgemaakt. Bekijk ze via onderstaande button.

Programma en sprekers

Future Factory, fysiek én online stream

Na het grote wereldwijde succes van het 2020-evenement, zal Future Factory 2021, wederom gehost door Matteo Bordone, journalist en blogger, worden gehouden in Milaan op woensdag 15 en donderdag 16 september, in fysieke vorm, met zowel een live publiek als online streaming om een ​​breed internationaal publiek te bereiken en de mogelijkheden en ontmoetingskansen voor de hele verpakkingsdrukindustrie te vergroten.

Kernthema’s

Het tweedaagse evenement is ontworpen om nieuwe input en ideeën te geven aan actuele debatten met overzichten van sociale en economische scenario's, samen met aandachtspunten en inzichten uit de industrie over de kernthema's duurzaamheid, industrie 4.0, servitization en human resources. Veel belangrijke sprekers zullen nieuwe mondiale gezichtspunten geven over de toekomst voor de komende jaren.

Print4All beurs

Future Factory is een nieuwe dialoogmogelijkheid voor de hele sector en hoofdevenement in de roadmap naar de Print4All beurs, gepland op 3-6 mei 2022.

Deelnemen aan Future Factory

Neem deel aan Future Factory 2021! Op www.future-factory.it/en kun je je registreren en op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het evenement. Mis het niet!