Abonneren  Inloggen

Versterking voor bestuur VIGC

25 juni 2021

Vlaams Innovatiecentrum voor Grafische Communicatie (VIGC) versterkt haar bestuursorganen voor de tweede keer dit jaar. Tatjana Raman, Head of Media Intelligence bij bpost en Cis Sterkens, secretaris ACV Kempen treden toe tot het bestuur.

Op de laatste Raad van Bestuur werd beslist dat het huidige directiecomité wordt versterkt om de verdere uitbouw van VIGC met nog meer daadkracht te kunnen begeleiden. Naast de huidige vertegenwoordigers Guy Lauwers (DIOSS), Johan Jaubin (Van Genechten Packaging) en Jos Steutelings (VIGC) zullen Paul Huybrechts (Mediahuis NV), Wim Vlekken (Cartamundi) en Tatjana Raman (bpost) de nieuwe structuur vervoegen.

Tatjana Raman

Tatjana zal als vertegenwoordiger van bpost toetreden tot het directiecomité en de Raad van Bestuur. Met haar ruime ervaring binnen de mediasector en haar sterke marketinginzichten binnen verschillende toonaangevende bedrijven, is zij perfect geplaatst om deze belangrijke taak op zich te nemen.

Tatjana Raman: ‘Ik ben bijzonder gemotiveerd om mee mijn schouders te zetten onder de initiatieven van VIGC. Het afgelopen jaar werd veel ambitie getoond door talrijke webinars en leerrijke opleidingen. Ondanks de mindere omstandigheden zijn ze erin geslaagd de continuïteit voor hun leden te garanderen. Bij bpost verdedig ik dagelijks de waarde van papier binnen een mediamix. Een overtuiging die de grafische sector zeker kan smaken. Ik twijfel er niet aan dat we een wederzijdse meerwaarde zullen creëren.’

Cis Sterkens

Cis is binnen ACV Kempen onder andere verantwoordelijk voor de opvolging van PC 136/222 Papier- en kartonbewerking en zal een rol opnemen binnen de Algemene Vergadering en de Raad van Bestuur.

Cis Sterkens: ‘De sector helpen om kwaliteitsvoller, efficiënter, duurzamer en competitiever te worden, is een doel waar wij ons als ACV graag voor inzetten. Zowel bij de grote als kleine bedrijven en vooral in het belang van een duurzame tewerkstelling binnen de grafische nijverheid en fetra-bedrijven.’