Abonneren  Inloggen

'Het grootste voordeel van MultiPress? Efficiency!'

24 juni 2021

MarneVeenstra, totaalleverancier van printproducten en -diensten, kan rekenen op een topteam. Met maar liefst drie productie-eenheden verspreid over Nederland moeten ze blind kunnen vertrouwen op een strakke workflow om het overzicht te behouden, efficiëntie te bewaken en marges gezond te houden.

Promotioneel

Daarvoor schakelde bedrijfsleider Guus Sligter de MIS/ERP-software MultiPress in. Dankzij de automatisering van alle administratieve processen volledig geïntegreerd met de productie workflow, bespaart MarneVeenstra tijd én kosten. Hoe dat precies in zijn werk gaat en welke optimalisaties recent werden opgestart, zie je in deze testimonial van Guus Sligter, directeur/eigenaar van MarneVeenstra.

Bekijk de testimonial