Abonneren  Inloggen

Grootste inktmengerij van de Benelux in Alkmaar

24 juni 2021

In Alkmaar is een compleet nieuwe inktmengerij ingericht door AtéCé Graphic Products. De aanleiding is een strategische samenwerking, waarbij Beijersbergen & Partners is overgenomen.

Overname

Remco Smit sales director Benelux over de overname: ‘Beijersbergen is inmiddels verhuisd vanuit Amersfoort en ingetrokken in een nieuw pand in Alkmaar, tegenover ons internationale logistieke centrum. In deze nieuwe omgeving zijn de activiteiten van Beijersbergen volledig geïntegreerd binnen AtéCé en treden wij als één totaalleverancier van inkten en andere grafische gebruiksmaterialen naar buiten.’

Verpakkingsmarkt en labelindustrie

‘Vandaag de dag richt AtéCé zich ook op de verpakkingsmarkt en labelindustrie. In onze nieuwe inktmengkeuken voor aanmaakinkten hebben we dispensers voor zowel offset- alsook flexo-inkten voor conventionele, klassieke UV en LED UV én food packaging compliant toepassingen’, aldus Wim van Mastrigt business development manager bij AtéCé.

‘Grootste in de Benelux’

Tom Kerssens, Technical Director & Key Accountmanager Pressroom voor de Benelux is blij met het resultaat van de strategische samenwerking. ‘In alle bescheidenheid durf ik te stellen dat de nieuwe inktmengerij in Alkmaar de grootste in de Benelux is en behoort tot de top vijf binnen Europa. Naast de inktmerken Sun Chemical, Flint, Siegwerk en ons eigen merk Deutsche Druckfarben, hebben we met ons assortiment én met onze nieuwe mengfaciliteiten voor alles een oplossing.’

Colorist Clim Kerssens in de nieuwe inktmengerij van AtéCé in Alkmaar

Over AtéCé Graphic Products

AtéCé Graphic Products is een grafische totaalleverancier én onafhankelijk producent van Galaxy perschemicaliën, dispersie- & UV lakken, PrintCare rubberdoeken & onderlegkarton en PressClean wasdoekrollen. Met de handelsactiviteiten richt AtéCé zich rechtstreeks en met partners op de grafische industrie.

Binnenkort in PRINTmatters

Binnenkort lees je in PRINTmatters een uitgebreid interview hierover. Wil je dit ook lezen? Neem dan een proefabonnement.

Proefabonnement nemen