Abonneren  Inloggen

Canon Arizona voor SignSellers

24 juni 2021

SignSellers in Lochem investeert in een Canon Arizona 1360XT Flatbed printer. De investering kwam tot stand via Marnix Mom van PCI Nederland. Dennis Martens, eigenaar van SignSellers: ‘Klanten vragen er om.

Het gaat lekker bij SignSellers, het bedrijf van Martens. Voor de onlangs verschenen PRINTmatters 4 2021 interviewden wij de ondernemer over de groei van zijn jonge bedrijf. Anderhalf jaar na de start van zijn onderneming werkt hij met vijf man en produceert op een veelheid aan apparatuur een breed assortiment aan signproducten.

Mooie order in de automotive

Onlangs sleepte hij nog een mooie order binnen voor de uitrol van buitenreclame voor Doyen Auto Nederland, een keten in de automotive. ‘Dit jaar worden bij zo’n 30 grossiers en tientallen garagebedrijven reclame-uitingen aangebracht conform de Autodistribution en AD Garage-huisstijl.’ Het pakket is veel breder. Bij de rondleiding wees Martens op de bedrukking op een deur van een transformatorhuisje (de hele deur op de zeefdrukpers, red.). Ook doet hij veel zeefdrukwerk voor producties als reflectiestickers voor de bakens bij het werk aan de weg.

Digitaal produceren

Er werd ook al digitaal geproduceerd. ‘Op de Zünd snijden en frezen we dun en dik materiaal. Afgelopen jaar maakten we veel corona beschermingsmaterialen.’ Aan de digitale productie voegt Martens nu een printer toe, de Canon Arizona 1360XT Flatbed printer. ‘We vragen geregeld aan onze relaties wat we moeten doen om meer voor hen te kunnen betekenen. Daar kwam zo vaak vlakbed uit, dat we er eigenlijk niet meer omheen konden. We zullen een deel van de producten die we nu op folie maken rechtstreeks op plaat gaan printen. Maar daarnaast ook veel voor de eindklanten in de retail gaan printen op deze machine.’

Foto: Dennis Martens (r), eigenaar van SignSellers en Marnix Mom, Senior Account Manager IT-MPS-AV bij PCI Nederland.

Probeer PRINTmatters

Blijf op de hoogte van nieuws uit de markt en lees interessante interviews en reportages. Probeer PRINTmatters nu gratis met ons proefabonnement. Je krijgt maar liefst 3 uitgaven, voor maar 15 euro!

Proefabonnement nemen