Abonneren  Inloggen

Simian genomineerd voor Groninger Ondernemingsprijs

22 juni 2021

Simian BV uit Westerbroek, moederbedrijf van de drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone, is naast negen andere bedrijven genomineerd voor de Groninger Ondernemingsprijs 2021. Uit tientallen aanmeldingen en voordrachten heeft de jury tien bedrijven geselecteerd.

Stimuleren & inspireren

De Stichting Groninger Ondernemingsprijs heeft als doel om de Groninger economie te stimuleren, door het zichtbaar maken van excellente en inspirerende bedrijven en het bieden van een relevant netwerk. De genomineerde ondernemingen worden deze zomer geïnterviewd door vakspecialisten en krijgen een voorlopige ranking. Die kan nog veranderen door pitchpresentaties die de bedrijven mogen verzorgen. Aan de hand daarvan kiest de jury de drie finalisten. De Groninger Ondernemingsprijs 2021 wordt officieel uitgereikt aan één van deze drie, tijdens de feestelijke Finale in MartiniPlaza Groningen op donderdagavond 18 november.

Andere genomineerden

De andere genomineerde bedrijven lopen uiteen in grootte en komen uit een breed veld, van scheepsbouw tot horeca, ict, online, industrie en bouw. De genomineerden zijn VOF De Vesting (De Basiliek, Appingedam), De Verbinding BV (Groningen), Detasafe BV (Appingedam), iWink (Groningen), LCW (Groningen), Lift-Tex Industrie BV (Tolbert), Maripaan Groep BV (Groningen), Next Generation Shipyards (Lauwersoog) en Oosterpoort Opleidingen BV (Groningen).