Abonneren  Inloggen

Multi-Post introduceert het Hybride Mail Platform

10 juni 2021

Multi-Post uit Dordrecht introduceert het Hybride Mail Platform. In deze nieuwe dienst kunnen klanten van bepalen of Multi-Post de post zowel digitaal als fysiek verzendt. De klant houdt zelf de regie over het eigen postproces en bepaalt zelf welke functionaliteiten hij gebruikt.

Op afstand te volgen

‘De klant volgt op afstand wat er binnen het proces gebeurt’, zegt commercieel manager Aat van Gessel. ‘Op ieder moment kan de klant zien waar zijn poststuk zich bevindt. Dat gaat tot en met de aflevering op het adres. Functionaliteiten kan hij simpel aan- of uitzetten. Het hele proces is volledig gesloten en biedt de klant de zekerheid dat de post die verstuurd wordt, ook aankomt.’

Ontwikkeling in eigen huis

‘Wij zijn een aantal jaren geleden begonnen met de ontwikkeling van Hybride Mail Platform’, zegt ICT manager Frank van Ballegooij. ‘Dat hebben we volledig in eigen huis gedaan. Er is veel tijd, energie en ook geld in geïnvesteerd. Maar nu staat het en is 100% betrouwbaar. Het is zeer geschikt voor transactiedocumenten, zeg maar post die ‘er toe doet’.

(vlnr) Elly ter Haar (afdeling Plastic Cards), Bas Bosveld (afdeling Print & Mail), Frank van ballegooij en Aat van Gessel

‘Digitale postkamer’

‘Naast uitgaande post biedt het Hybride Mail Platform ook de mogelijkheid om inkomende post te verwerken. Die wordt gescand en teruggekoppeld aan de systemen van de klant. Dat gaat via koppelingen. Dat geldt ook voor de uitgaande post. Ook die komt via koppelingen rechtstreeks in ons Hybride Mail Platform. Daardoor vullen wij de rol van de postkamer van onze klanten in. Je ziet in toenemende mate dat binnen organisaties het werk van postkamers wordt uitbesteedt. Hybride Mail Platform is daar de oplossing voor. Het is als het ware de digitale postkamer, die niet meer in het pand zelf aanwezig is. Het hele proces wordt hier in en vanuit Dordrecht uitgevoerd. Dat levert klanten veel veiligheid, tijdwinst en nog meer efficiencyvoordelen op.’

Over Multi-Post
Multi-Post
biedt totaaloplossingen voor Documents, Cards en Security. Multi-Post levert zowel apparatuur als maatwerk diensten of een combinatie van beide. Het bedrijf verwerkt jaarlijks vele miljoenen plastickaarten en mailpieces voor onder andere energie- en waterbedrijven, (zorg)verzekeraars, overheidsinstellingen, telecomproviders, banken, retailers en het openbaar vervoer.